17, 18 en 19 juni 2011 | Leo XIII
Mea L. Loman is jarenlang de ster geweest van de vereniging ‘Zon en Vreugd’, die zang‑ en conférenceprogramma’s opvoert in bejaardentehuizen. Ze heeft haar ambities echter moeten opgeven toen dochter Juul ernstig depressief raakte en een zelfmoordpoging deed. Bovendien zit haar man Huib werkeloos thuis. Nu het weer wat beter gaat met haar dochter, denkt Mea erover om weer te gaan zingen bij haar oude club. Ze wordt daarin gesteund door buurvrouw Teuni, die gescheiden is, aan de sherry, de vibrator en geabonneerd op de Viva. Juul zegt dat zij het leuk vindt voor haar moeder, maar Huib vindt het helemaal niks dat zijn vrouw weer veel van huis zal zijn.

Aan het thuisfront is het dus rommelig, maar in de vereniging zit ook niet iedereen te wachten op Mea’s terugkeer. Er is heel wat gekonkel en onderlinge concurrentie. Maar Mea zet door, ook als er slachtoffers vallen.

Data/locatie: 17, 18 en 19 juni in het stamhuis te Purmerend.

Schrijvers: Ton Vorstenbosch en Guus Vleugel.

Regie: Richard Molenschot.

Regie-assistent: Martin Roffel.

Ontwerp vormgeving: Tiedo Wilschut.

Spelers: Irma Timmerman, Joop Oudshoorn, Anne Roffel, Manon van Amsterdam, Christa Nijman, Truus Appelman, Nico Peek, Ria Stander, Fons de Groot, Rachel Bartels en Trees Konijn.

Techniek: Dave Breebaart, Jasper Nijholt en Ferry Veenman.

Decor: Alex Bartels en Jaap Nijman.

[nggallery id=3]

Leave A Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.